Verslag van dinsdag 12 maart

 Dag thuisfront!


Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!!!!!! Wat hebben wij een zalige dag gehad! Niet te doen!!! Natuurlijk zijn we vandaag gaan skiën in Zauchensee. Bij iedereen lukt het echt al heel goed! 

Deze namiddag hebben we nog allemaal een uurtje in de sneeuw gespeeld, terwijl Mees met Guy en juf Bie op topsnelheid verschillende blauwe en rode pistes heeft gedaan! Naar't schijnt kan hij dat supergoed!

We zijn natuurlijk geëindigd met een aantal vlotte afdalingen in het dal zodat we morgen klaar zijn om met z'n allen de liften naar boven te nemen. 

Maar dan komen we aan de topactiviteit van vandaag.... Toen we terug in het dorp waren met de bus, hebben we eerst onze botten in het hotel gaan afzetten om dan met z'n allen naar de après-ski bar te trekken. De andere school van Itegem was daar ook. Wat een feestje was dat!!! Iedereen heeft bijna 2 uur aan een stuk gedanst, gezongen en plezier gemaakt! Er gaan morgen verschillende stemmen heser klinken dan anders en de stijve benen zullen ook wel van al dat dansen komen! Onze eerste fuif is dus een feit! We hebben de smaak te pakken! Dat belooft voor later!

We gaan jullie hierbij laten. Iedereen is ondertussen gedoucht en dan gaan we gezellig in onze pyjama naar Ratatouille kijken. 

Tot morgen allemaal!

Dikke knuffels van de leukste klas van het Trapleerke! ;-)