Verslag van maandag 11 maart


Dag thuisfront!

We zijn juist terug van een dagje Zauchensee. We zijn vandaag allemaal van de pannenkoekenlift gegaan! Tussendoor viel er wel eens iemand af, maar uiteindelijk zijn we wel allemaal boven geraakt én ook terug beneden ;-) Bekijk zeker onze foto's van vandaag!

Mees en Jolien kunnen al goed skiën en zijn onder leiding van juf Bie samen met juf Nore en juf Tinne met de zetelliften helemaal naar boven gegaan om dan een lange blauwe afvaart te doen. Tussendoor lag de sneeuw in hoopjes of wat los en dat maakte het soms iets spannender, maar ze hebben toch maar 3 keer een superlange afdaling gedaan! 

Deze middag hebben we onze pistoleekes, die we deze morgen gemaakt hebben, binnen opgegeten. We zijn ook nog getrakteerd op een almdudler, sprite, cola of water. 

Ondertussen zijn we in ons contractwerk aan het werken en zijn weer heel benieuwd wat we sebiet gaan eten. Gisterenavond waren het kroketjes met rode kool en vlees. Ook weer superlekker! 

Straks gaan we onze T-shirts versieren en kunnen we ze de rest van de vakantie als pyjama gebruiken. Voor we het vergeten: De t-shirts moeten eerst gestreken worden vooraleer ze uitgewassen worden anders verdwijnen al onze mooie tekeneningen!


We gaan het hierbij laten want ons eten komt eraan!!! 

Dikke knuffels van ons allemaal!!!!