Verslag van vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart

 Hallo allemaal daar in het verre België!!!


We hebben er hier al een dagje Oostenrijk op zitten en dat het leuk was! 

Maar even terug naar gisterenavond. Na ons vertrek in Lille hadden we heel snel de 2e school opgepikt en dan was het in rechte lijn naar Oostenrijk. Niet iedereen heeft evenveel geslapen, maar een wal meer of minder... daar liggen wij hier niet van wakker! 

Wat ons direct opviel was het gebrek aan sneeuw hier. Na onze aankomst zijn we te voet naar ons hotel gewandeld terwijl de baas van Snowcompanion al onze valiezen met de auto naar daar heeft gebracht. Ons ontbijt hadden we al in de bus opgegeten en in het eetgedeelte stond het drinken, schiwasser, voor ons al klaar. Superlekker!!!

Voor het middageten zijn we onze skibotten al eens gaan passen. Na een kleine wandeling hebben we gegeten: puree met vlees en groenten. Heel lekker!!!! Sommigen van ons kregen in plaats van vlees geroosterde courgette. Ook heel lekker!

Na het eten, hebben we, geloof het of niet, een wit plekje gevonden op de voor de rest groene babypiste!!! :-) Iedereen heeft daar zijn of haar eerste stapjes op de latten gezet. Het mag gezegd worden, sommige van ons zijn geboren skitalenten!

Tegen 16u waren we terug in het hotel en hebben we genoten van een zalige douche. We liggen trouwens in hele mooie kamers. Na het douchen kregen we nog een vieruurtje en was het tijd om het dagboek in te vullen. Nadien even tijd om in het contractwerk te werken en ondertussen is juf Nore als een voleerde bingospeelster op een heel professionele wijze aan het bingorad aan het draaien. We zijn benieuwd wie van ons gaat winnen want het is al heel spannend. Moesten we dus thuiskomen met een wasmachine of strijkijzer... dan hadden we als eerste een volle kaart! :-)

Om half 7 staat er hier nog een lekker avondmaal op het menu en dan gaan we nog op ons gemakje spelletjes spelen. Het zal vanavond waarschijnlijk niet al te laat worden want sommigen hun ogen vallen tussendoor al dicht ;-)


Dikke knuffels en tot morgenavond voor meer avonturen want we gaan skiën in Zauchensee!!!