Verslag van woendag 13 maart

 Dag iedereen in het verre België!

Hier een laatste verslagje uit het mooie Oostenrijk! Vandaag hebben we voor de laatste keer op onze latten gestaan. En als jullie de filmpjes en foto's te zien krijgen, zullen jullie echt kunnen zien hoe goed en vlot we allemaal de berg afglijden! 

Iedereen heeft vandaag de stoeltjesliften tot boven genomen en we zijn in 3 verschillende groepen naar beneden geskied. Ieder op zijn of haar eigen niveau. De snelsten hebben zelfs een zwarte piste gedaan!

Vanmiddag hebben we met z'n allen boven in een restaurantje onze pistoleekes opgegeten nadat we eerst 6 borden frietjes hadden gekregen om onder ons allemaal te verdelen. Lekker! 

Toen het tijd was om terug naar de bus te gaan, was iedereen het erover eens... de sneeuwklassen zijn echt véééél te kort! Onderweg naar ons hotel zijn we in een dorpje gestopt om souveniertjes te kopen. En daar zit veel lekkers, maar vooral ook mooie dingen tussen! Houd jullie maar klaar!

In het hotel aangekomen, hebben we eerst gegeten om dan te starten met onze pillichtenwandeling. Een stuk ging door het bos en daar was het vooral zoeken naar de Yeti. Spijtig genoeg heben we hem niet gevonden, maar we hebben rond kwart over 8 wel aan de webcam gestaan. Dus die felle lichtjes die jullie daar zien schijnen.... Dat zijn wij!!!

Ondertussen liggen we allemaal in ons bed. Morgen mogen we uitslapen en dan maken we eerst onze valiezen. Er staat nog vanalles op de planning, maar dat zien we dan morgen weer wel! 

Morgen is er geen verslag, maar houd vrijdagmorgen de telefoon goed in het oog. Het zou al wel eens  vroeg kunnen zijn dat we bellen dat we bijna op school zijn. En train ondertussen jullie armen maar extra om ons een dikke knuffel te geven als we uitstappen!


Slaapwel!!!