Verslag van zondag 10 maart

Hellowkes thuisfront!

Hier zijn we weer met een verslagje. Gisteren na het vieruurtje: mandarijntjes, koeken, chocomelk en water, hebben we voor de eerste keer ons dagboek aangevuld. Omdat we best wel moe waren na de busrit en de hele dag buiten, hebben we het tot aan het avondavondeten lekker rustig gehouden en met de hele groep 2 keer bingo gespeeld. Juf Tinne speelde op de achtergrond gekke kermismuziek om het allemaal wat 'echter' te maken. Mees en Egzon hebben gewonnen met de volle kaart en zijn volop aan het overleggen wat ze hier gaan laten zodat het strijkijzer en de wasmachine mee naar huis kan... :-) 

Het eten nadien was superlekker: frietjes met kip en groentjes! Nadien was het tijd om gezelschapspelletjes te spelen. Jules heeft het het langste vol gehouden. Hij was in opperste concentratie om zijn vlag te beschermen tegen de mineurs van de Wim. Jawel, ze hebben stratego gespeeld en Jules heeft glansrijk gewonnen! De anderen lagen al tussen half 8 en half 9 allemaal in hun bed! En niet omdat we moesten, maar we waren allemaal doodmoe!

Na een goeie nachtrust en een superlekker ontbijtje hebben we onze picknick gemaakt om dan met z'n allen onze bus te nemen die ons in Zauchensee afzette. En dit voor een ganse dag van puffen, zweten, glijden, vallen, lachen, ... maar vooral genieten van de vooruitgang die iedereen maakte op die eerste dag! Iedereen heeft vandaag een zachte afdaling gemaakt. Enkelen hebben zelfs de pannenkoekenlift al een paar keer mogen nemen om hun skistijlen verder te perfectioneren. 

Ondertussen hebben we allemaal gedoucht en zijn we ons aan ons contractwerk bezig. Straks gaan we onze brieven en kaartjes schrijven. Hopelijk komen ze aan voor wij vrijdag uit de bus stappen!

Dit was het weer voor vandaag! 

Dikke knuffels van ons allemaal!!!!